ads

Мъжки стил: Избираме актуални дънки

Дънки - най-разпространената дреха в съвременния мъжки гардероб. Дънки се носят наистина с всичко. Затова е доста трудно да намерим правилния модел, който ще бъде специален.

Мъжки стил: Избираме актуални дънки


И така, каква е тайната на избора на дънки? Всичко е много просто! Трябва да намерим точно онзи модел, който ви подхожда най-много, стои ви добре и изглежда перфектно.

Нека да видим, на какви групи могат да се разделят модните дънки.

Тесни дънки
Такива дънки изглеждат чудесно в комбинация с риза и жилетка. Именно този модел може перфектно да се впише в деловия стил, при условие, че дрес кодът не е твърде строг. Но помнете: този модел няма да изглежда добре на много едра или пълна фигура.

Свободни дънки
Такива дънки изглеждат добре комбинирани с ежедневни дрехи: тениски, суичъри, пуловери и спортни сака.

Цветни дънки
Цветове и щампи - едни от най-ярките тенденции на съвременната мода. Ето защо, оцветените дънки, също се носят много. Те изглеждат добре с тениски и ризи с щампи, пуловери с наситени цветове и модерни тениски с поло яка.

Традиционен деним
Традиционният деним също остава актуален. Но при избора на по-сдържани цветове обърнете специално внимание на стайлинга и формата на дънките. Може да се каже, че тези модели за тези, които са свикнали да се отнасят към модата придирчиво и при формиране на собствения си стил предпочитат класиката.

Протрити дънки
Ако решите да носите дънки с кожено яке или палто-сако, най-добрият вариант би бил контрастен деним. Казано по-просто - протрити дънки. Като по форма тези дънки могат да бъдат доста различни - модерни или традиционно свободни. Всичко зависи от вашия стил!

Мъжки стил: Избираме актуални дънки Мъжки стил: Избираме актуални дънки Reviewed by Unknown on 18:31 Rating: 5

Няма коментари:

ads