ads

Маркови мъжки тениски с яка - ето какво ви липсва в гардероба!

Напоследък усещате как се превръщате в копие на своята капризна половинка и започвате да твърдите, че нямате какво да облечете? Не е нужно да мрънкате като дама, но пък е напълно възможно да сте прави: нещо ви липсва в гардероба, за да бъдете достатъчно модерни и атрактивни, а съвсем скоро се задава и нов моден сезон, пролетно-летният, така че защо да не направим едно пролетно разчистване на старите дрехи и не запълним мястото с маркови мъжки тениски с яка! Да, точно това ви липсва в гардероба в момента!

Маркови мъжки тениски с яка - ето какво ви липсва в гардероба!


Според нашия експертен поглед върху последните колекции на известни марки от цял свят, идните топли дни ще облекат мъжете в изискани и спортно-елегантни маркови мъжки тениски с яка. На нас лично много ни допада тази идея, защото в един момент един мъж става доста скучен със стандартните си тийн тениски с щампи и ризи в каре... Всичко това вече е отживелица и ако ще търсим нещо старо, но златно, да заложим на маркови мъжки тениски с яка е идеалният вариант за подобна инициатива. В случай че сте в дилема и се чудите дали това е добра идея, спомнете си за писъците на милионите фенки на любимеца ни Григор Димитров. Той не само че обича този модел тениски, но и тренира в тях. Защото нека не забравяме, че тениските с яка са копие на спортната екипировка на тенисистите!

А с какво да съчетаете маркови мъжки тениски с яка? Хубавото е, че те вървят както с по-спортен панталон, така и с по-изискана кройка. В допълнение, по-късите дължини ще легнат чудесно на втален силует, комбиниран с яка. Последно, но не по важност, не забравяйте да подберете цвят, който да легне на вашата душевност и физика. Ако искате да следвате модните тенденции, тази пролет на показ са розовото и синьото!
Маркови мъжки тениски с яка - ето какво ви липсва в гардероба! Маркови мъжки тениски с яка - ето какво ви липсва в гардероба! Reviewed by Unknown on 21:31 Rating: 5

Няма коментари:

ads