ads

1 чифт маркови дамски дънки, 7 идеи за оригинална визия!

Знаете ли коя е любимата дреха на съвременната стилна жена? Ами не, не е роклята, нито комфортната пола с висока талия. Всъщност, това са хубавите маркови дамски дънки. Жената на 21 век е коренно различна от тази от миналото столетие. Днес, дамите са по-практични, предпочитат качеството пред количеството, както и свободната изява за интересни съчетания и комбинации с класически дрехи. Искате доказателство за твърденията ни? Ето го: един чифт маркови дамски дънки и цели 7 идеи за оригинална визия с тях!

1 чифт маркови дамски дънки, 7 идеи за оригинална визия!


Лъскава тениска с пайети и чифт маркови дамски дънки е идеалният вариант за скромно събиране с приятели в любимия бар в средата на седмицата, след работа!

Брилянтно елегантен блейзър с класическа кройка на сако и лека материя с чифт маркови дамски дънки са чудесна опция за небрежно офис облекло, ако дрескодът ви го позволява.

Къс топ в неутрален цвят и маркови дамски дънки с висока талия пък е комбинацията за всичко - за бар, за парти, за училище и даже за разходка.

Тениска в стил групи (с любима или легендарна рок банда) и маркови дамски дънки е облеклото за клуб, за разходка и за онези дни, в които не ви е нито до прически, нито до грим, нито до високи токчета...

Маркови дамски дънки с високи токчета


Всъщност, високи тънки токчета в стил пирон плюс маркови дамски дънки само не звучи елегантно, но тази визия би била доста изискана, ако знаете какво да облечете нагоре!

Риза плюс маркови дамски дънки = успешна визия за всеки ден, за бизнес среща, в която искате да покажете самочувствие и увереност в себе си!

Маркови дамски дънки с кецове


А какво ще кажете за маркови дамски дънки с кръпки и огромни дупки по крачолите в комбинация с бели маркови кецове от грандовете Puma, Nike или Adidas?
1 чифт маркови дамски дънки, 7 идеи за оригинална визия! 1 чифт маркови дамски дънки, 7 идеи за оригинална визия! Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5

Няма коментари:

ads