ads

Най-лошите подаръци за Свети Валентин

Най-лошите подаръци за Свети Валентин
Някои хора смятат, че е много лесно да се угоди на едно момиче, като й купят подарък. Но това не е вярно. Трябва да бъдете малко по-придирчиви, когато ви предстои да купите подарък за нея, особено когато повода е Деня на влюбените. Така че, момчета, ето някои примери, които трябва да избягвате:

Бельо - ако смятате, че това е романтично, грешите. За някои жени, такъв жест е възможно да изглежда вулгарно. Така че би било по-добре да го избегнете като вариант.

Електронни подаръци - не забравяйте, че вие ​​не правите подарък на приятеля си, който е момче или мъж. Тя е момиче - жена, чийто избор е доста различен от този на мъжете.

Едра бяла техника - Свети Валентин не е подходящ празник за подарък на домакински уреди. Въпреки, че тези подаръци са полезни, особено за жените, на този ден на любовта... някак си не върви.

Набожни или религиозни подаръци - Ясно е, че няма нищо романтично в такъв вид подаръци, но някои хора правят огромна грешка да дават молитвени или религиозни подаръци. Така че, моля, моля избягвайте.

Ваучери за фитнес - Вашата Miss Valentine може да се ядоса или дори разсърди на този тип подарък, защото жените не обичат подаръци, свързани с  формата на тялото. Това би било доста сериозен гаф :)
Най-лошите подаръци за Свети Валентин Най-лошите подаръци за Свети Валентин Reviewed by Unknown on 22:26 Rating: 5

Няма коментари:

ads