ads

Ролята на класическите дамски дънки в гардероба на типично градското момиче!

Градското момиче се характеризира с неотразим стил, който никога не е в повече, който едновременно спазва съвременните модни тенденции и вкарва винаги по нещичко и от себе си в крайната визия. За градското момиче няма граници или прегради, тя не робува на предразсъдъци и строги правила, но пък си има свои принципи, които никога не прекрачва, а ползва за основа на съвършения си външен вид. Такъв принцип е присъствието на класическите дамски дънки в гардероба на всяко градско момиче... Ето как ги носи тя, с какво ги съчетава и т.н.

Ролята на класическите дамски дънки в гардероба на типично градското момиче!


Дамските дънки на градската мадама са най-често с напълно изчистена, класическа кройка. На нея не й трябват дънки тип цигара, защото си има такъв панталон, а и защото обича ретро излъчването на 70-те и 90-те години на миналия век. Затова и градското момиче комбинира дамските дънки с риза, пъхната вътре в тях или завързана отпред в моряшки стил, с туника тип рокля за арт събитие или парти с приятели, а също така и с тениска на любимата й алтернативна рок / пънк група в съчетание с модерен блейзър в неутрален цвят.

В допълнение, класическите дамски дънки на градското момиче са предимно в оригинален деним цвят, с кръпки, които тя самата е добавила или маншети в долната част, понеже малко повече дължина за нея никога не е пречка да си купи харесания модел! Градското момиче не търси симетрия и съвършенство, а оригинален подход и нестандартни комбинации със стандартни дрехи, каквито са класическите дамски дънки!

А вие, скъпи девойки от големия град? С какво носите любимите си дамски дънки?
Ролята на класическите дамски дънки в гардероба на типично градското момиче! Ролята на класическите дамски дънки в гардероба на типично градското момиче! Reviewed by Unknown on 20:46 Rating: 5

Няма коментари:

ads