ads

Маркови мъжки тениски заемат най-голяма част от гардероба на съвременния мъж

Тази седмица надничаме в мъжкия гардероб с изследователска цел: да видим на какво държат най-много мъжете и момчетата. Защото ако за една дама, най-голяма част в гардероба й обикновено заемат роклите или луксозното бельо, при мъжете, със сигурност, ще е нещо друго.

Маркови мъжки тениски заемат най-голяма част от гардероба на съвременния мъж


Оказа се, че маркови мъжки тениски са голямата слабост на мъжете днес. И на младите момчета също! Мислихме си, че господата са попораснали и узрели. Да, ама не! Модата на вечния ерген в света на красотата и стила остава трайно да витае около нас и ако попитат нас, дамите, е определено, така ни харесват много! А и нека не забравяме колко сладка е гледката "наперена мадама в елегантен костюм с мъж със силно тяло, избрал модерна маркова мъжка тениска за свой дрескод".

Според проучване, мъжете се задоволяват с точно три чифта обувки за цяла една година. Ако изкарат късмет, увеличават срока и на повече. Тоест на господата им стигат летни и есенни обувки, но за всеки случай имат и свръх зимни, т.е. тези, с които ще преминават "гори и планини" я за своята дама на сърцето, я за поредния купон в планинска хижа. Обаче не така седят нещата за неговите маркови мъжки тениски. Господинът от 21 век има множество такива и не крие богатата си колекция от стари тениски на рок банди, от оригинални брандирани модели на известни марки като Hugo Boss, например (особено любима е на мъжете между 20 и 40 годишна възраст), както и с интересни щампи, които си ги харесват, без да ги е грижа дали и дамите ще ги харесат!

Ами такива са си те...! Мъже - още приличат на копие на Джеймс Дийн, с изтъркани дънки, скъпи маркови мъжки тениски и обувки, които са ходили къде ли не!
Маркови мъжки тениски заемат най-голяма част от гардероба на съвременния мъж Маркови мъжки тениски заемат най-голяма част от гардероба на съвременния мъж Reviewed by Unknown on 22:04 Rating: 5

Няма коментари:

ads