ads

Звездни съчетания с маркови мъжки дънки

Обичаме мъже в маркови мъжки дънки! Обичаме ги небрежни, стилни, с елегантна походка в спортни дрехи. Но най-много обичаме да черпим вдъхновение за класа и перфектна визия от звездите, които не по-малко се наслаждават на комфорта от техните любими маркови мъжки дънки. Разгледахме какви ли не звездни съчетания и избрахме най-добрите сред тях. Веднага ви ги предлагаме като идеи, за да може и вие веднага да се вдъхновите...



Не ли е секси да си хип-хоп звезда? Да носиш изсулени маркови мъжки дрехи с бял потник и това да е напълно достатъчно, за да привличаш женските погледи? Не знаем за вас, но на този етап на звезди като Pharrel, Jay Z и Drake това им се отдава доста добре!

За David Beckham е въпрос на семейна чест да облече подобаващо, имайки на предвид огромното значение на името на жена му в модата. Определено, Vicky Beckham го е научила как да носи своите маркови мъжки дънки, защото в повечето случаи бившата звезда на Манчестър Юнайтед ги комбинира или с небрежен блейзър и изчистена тениска, или с елегантна риза!

Нямаше как да подминем и деним визията на английският комедиен актьор Russel Brand, който съвсем не е смешен или забавен в своята комбинация от маркови мъжки дънки с втален суичър и тениска в същия цвят. Напротив – актьорът изглежда доста секси по този начин и е добре и вие да вземете пример от него, ако ви е писнало от скучни концепции с ризи и пуловери.

Това е само малка извадка от звездната деним колекция с популярни мъжествени личности и още по-мъжествени модели маркови мъжки дънки! Дори да не сте звезда, убедени сме, че на вас в много случаи може дори да ви се получи и по-добре и от горе споменатите. Успех!
Звездни съчетания с маркови мъжки дънки Звездни съчетания с маркови мъжки дънки Reviewed by Unknown on 19:26 Rating: 5

Няма коментари:

ads