ads

Вписват ли се съвременните мъжки дънки в офис дрескода?

Офис дрескодът, макар и специализирано понятие в модата и бизнес етикета, би могъл да се възприема доста по-общо днес, в 20 век. Преди за един истински джентълмен или работещ в изискан офис бе невъзможно да се яви спортно-елегантно, особено с дънки. Но истината е, че времената се менят, а с тях и начинът ни на обличане. В тази връзка, на въпроса дали съвременните мъжки дънки се вписват в офис дрескода, можем да отговорим съвсем спокойно утвърдително. Важен в случая е подходът...Важно е с какво ще ги съчетаем тези мъжки дънки. Разгледахме модните блогове и се спряхме на няколко интересни идеи, които може и да ви допаднат.

Вписват ли се съвременните мъжки дънки в офис дрескода?


Няма да сгрешите, ако заложите на елегантна риза в бяло, сиво, черно или дори пастелено лилаво, хубав колан от естествена кожа и прави мъжки дънки. Ако се опасявате, че ще изглеждате прекалено спортни по този начин, добавете и чифт официални обувки, които, естествено, трябва да са в един тон и стил с колана.

В студените дни от годината, елегантният елемент на облекло, включващо изчистени мъжки дънки, може да бъде плетената жилетка. Под нея можете да сложите или тениска в същия цвят, или поло, което да комбинирате с аксесоар – луксозен мъжки часовник или дори ръкавели. Разбира се, няма да е ок да отрупвате цялостната визия с какви ли не аксесоари. За мъжете дори понякога им стигат само няколко впръсквания свеж или по-пикантен парфюм.

Безспорно, класическите мъжки дънки имат място в офис дрескода и с по-нестандартни съчетания като суичър, тениска с блейзър или риза с тениска под нея. Въпрос на лична интерпретация е. Важното е да се чувствате добре и да спазите офис кода за бизнес етикет! Всичко останало е маниер и подход към индивидуалния стил.
Вписват ли се съвременните мъжки дънки в офис дрескода? Вписват ли се съвременните мъжки дънки в офис дрескода? Reviewed by Unknown on 10:01 Rating: 5

Няма коментари:

ads