ads

Пролетта посреща господата с мъжки тениски с яка

Пролетно-летният моден сезон наближава съвсем скоро. Време е да изпреварим времето и да намерим време да потърсим дрехи и за по-топло време. Ако се чудите какви ще са новите трендове за мъжете, ето един интересен: пролетта посреща господата с мъжки тениски с яка. Те са класически и стилни, удобни и съвсем леко изискани, а освен това са и любимото ни: спортно-елегантни, т.е. с мъжки тениски с яка можем да ходим и на работа, без да се притесняваме, че ще нарушим дрескода.

Пролетта посреща господата с мъжки тениски с яка


Дизайнерите тази година бяха благосклонни към мъжете и със своя личен триумф за внедряване на класическите мъжки тениски с яка в съвременната мода (напомняме ви, че те бяха отново актуални и преди няколко десетилетия, най-вече под влиянието на тениса като все по-популярно ставащия спорт). Мъжете могат да изглеждат достатъчно "прилично" за своята дама, държаща на стила и класата и без да се обличат с ризи, а шефовете най-накрая ще спрат да им обясняват що е то спортна и що е то елегантна визия.

Ето какво ви съветваме ние: ако ще посрещате пролетта с мъжки тениски с яка, заложете смело на меките и пастелни цветове (актуални за сезона са небесно синьото, кварцовото и жълтото). В случай, че тениската ви идва твърде женска поради своя фасон и цвят, комбинирайте с тъмни дънки, джинси с паднала талия или дори спортен панталон 7/8! Не забравяйте, важна е не само дрехата, но и начинът, по който я носите. Носете своите мъжки тениски с яка с лежерна походка, но и със стойка, от която лъха самочувствие. Точно в тази комбинация се крие и тайната на спортно-елегантния стил! А мъжките тениски с яка са именно спортно-елегантни. Усетете ги и тогава започнете да ги носите...!
Пролетта посреща господата с мъжки тениски с яка Пролетта посреща господата с мъжки тениски с яка Reviewed by Unknown on 21:21 Rating: 5

Няма коментари:

ads