ads

Шик в широк пуловер

Много жени асоциират така модерните през последните няколко есенно-зимни сезона широки пуловери с безформени тоалети, които са всичко друго, но не и стилни и естетични. Това схващане обаче просто не може да бъде по-далеч от истината. Комфортни, топли и изключително разнообразни по отношение на цветовете и принтовете, широките пуловери могат да се носят почти с всичко и придават женственост и шик, стига да са правилно подбрани и комбинирани. Предлагаме ви идеи в тази посока:

Шик в широк пуловер


С джинси и панталони
Най-лесният начин за носене на широк пуловер е с тесни и прави джинси, с прав панталон или клин. Стремете се към баланс в тоалета и избягвайте прекалено обемните и широки долнища - това е най-важното правило. Ако искате да постигнете отслабващ ефект, се придържайте към тъмните неутрални цветове и избягвайте прекалено дръзките принтове. Тоалета от широк пуловер и джинси, панталон или клин довършете с боти до глезена, кецове или високи ботуши. В зависимост от желаното излъчване можете да сложите късо кожено яке или вталено палто. По отношение на чантата нямате почти никакви ограничения, стига тя да отива на цялостния тоалет.

С поли и рокли
Можете спокойно да комбинирате широкия пуловер с прави или леко разкроени поли и рокли с различни дължини. За офиса например, заложете на модел до коляното, а за излизане вечер - на по-къс. В първия случай допълнете с максимално изчистени боти до глезена или ботуши до коляното, а във втория можете да заложите на модел с връзки или с други декорации за по-атрактивно излъчване.

Ако сте сред почитателките на така наречения бохо шик, не се колебайте да комбинирате широк пуловер с любимата си дълга пола или рокля. Най-подходящите допълнения тук са боти до глезена, чанта със среден размер и късо кожено или велурено яке. Имайте предвид обаче, че подобен тоалет е подходящ само за по-слаба фигура. Не е препоръчително да залагате на него и ако сте твърде дребна на ръст.

С шорти
Ако се гордеете с краката си, смело съчетайте широк пуловер с шорти от деним, памук, вълна, кожа или велур за оптималното небрежно-елегантно излъчване. Довършете тоалета с плътен чорапогащник в неутрален цвят, кецове, боти до глезена или ботуши над коляното. За предпочитане е връхната дреха да е вталена и по-къса.

Вместо рокля
По-дългите пуловери могат да изпълняват функцията на рокля в съчетание с плътни чорапогащи в неутрален цвят. За тази цел обаче трябва да стигнат поне до средата на бедрото. В противен случай ще изглежда, сякаш сте забравили да си сложите долнище.

Иначе на такъв тоалет отиват широкополи шапки и разнообразни чанти и обувки. Изборът на връхна дреха също е богат - късо кожено яке, пончо, вталено палто до коляното и т.н.

За да придадете форма на тоалета, можете да сложите колан върху пуловера-рокля, подчетавайки талията. В зависимост от повода и желаното излъчване той би могъл да е в подобен или контрастен цвят, тънък или широк, изчистен или с декорация.
Шик в широк пуловер Шик в широк пуловер Reviewed by Unknown on 0:49 Rating: 5

Няма коментари:

ads