ads

Обувките на платформа са абсолютният хит

Удобни, практични, дръзки и изключително разнообразни по отношение на вида, височината и цветовете си, както и на материалите за изработка, обувките на платформа са абсолютният хит на настоящите летни месеци. Варират от небрежни до ултраелегантни и са най-добрата алтернатива на високите токчета, които бързо изморяват стъпалата дори на жените, които са свикнали да ги носят ежедневно.

Обувките на платформа са абсолютният хит


Обувките и сандалите на платформа за пръв път влизат в модните тенденции през 30-те години на миналия век. Истинска популярност обаче достигат през 70-те години като част от хипи вълната и оттогава имат променлива актуалност.

Разбира се, този тип обувки не отиват на всякакво облекло и въпреки многото си предимства имат и някои недостатъци. Предлагаме ви насоки как да ги носите, без да изглеждате твърде ретро или още по-лошо - откровено нелепо:

Когато избирате обувки или сандали на платформа, едно от основните неща, на които трябва да обърнете внимание, е подметките им да не са твърде тесни. Ако е така, със сигурност няма да ви е комфортно да ги носите. Най-удобни и леки са моделите с коркови платформи, а тези с дървени по правило са предизвикателство. Не правете компромис и с качеството на материала, използван за направата на горната част на обувките - особено ако са затворени. Важно е кракът да може да диша и да не се изпотява прекалено в летните жеги.

В никакъв случай не носете този тип обувки с прави и прекалено тесни поли, рокли или панталони - независимо каква е дължината им. Комбинирани с такива облекла, те не само че изглеждат твърде груби, но и ще направят фигурата ви да изглежда по-едра.

Като цяло в летните дни е най-добре да съчетавате обувките със светли облекла. Постарайте се между двете да има контраст за по-голяма атрактивност на тоалета. Ако например облеклото ви е едноцветно, обувките е препоръчително да са с принт или с интересни детайли. И обратното - ако тоалетът е разноцветен или с някакви шарки, обувките е добре да са максимално изчистени. Помнете също така, че не е задължително да ги съчетавате цветово с чантата. Тъкмо напротив - ако и двете отиват на облеклото, е препоръчително да са в различен цвят.

Модерни дамски сандали на висок ток с платформа


Голяма част от обувките на платформа отиват най-вече на по-небрежно облекло. Разбира се, ако се сдобиете с елегантен модел, можете спокойно да го носите с официални облекла, без да се притеснявате, че прекарчвате границата на добрия стил.

Имайки предвид горното, се престрашете да носите обувки на платформа в офиса вместо неудобните високи токчета. Изберете изчистен модел с по-деликатна платформа и го комбинирайте с панталони с широки крачоли и рзкрояващи се поли и рокли. Можете да го съчетаете дори с костюм, стига той да отговаря на условието да не е прекалено тесен.

Ако се гордеете с краката си, носете този тип обувки с шорти и къси поли и рокли. Комбинацията е убийствена и напомня стила на жените от 70-те години на миналия век. А и по този начин краката ви ще изглеждат още по-дълги и слаби.

Трапецовидни и плисирани поли с дължина до средата на прасеца също се комбинират чудесно с обувки на платформа. Ако талията е висока, отгоре може да носите къс топ за ултрамодерно излъчване. Другият вариант е да заложите на пъхната в полата тениска, риза или друг фин топ.

Един от най-разпространените начини за носене на обувки на платформа е в съчетание с рокля до глезените. Ако се ориентирате към него, е препоръчително да заложите на рокля със странична цепка за максимално удобство при придвижването.

Имате красиви тънки глезени? В такъв случай не се колебайте да носите обувките на платформа със свободни панталони или джинси с дължина 7/8. Комбинацията е много приятна и в същото време подчертано модерна. По отношение на горната дреха имате голям избор - фина тениска, риза, потник или друг подходящ за летните месеци топ.

Освен свободните джинси до глезена моделите тип чарлстон също се съчетават перфектно с обувки на платформа. Такъв тип комбинация отново връща към стила на 70-те години, който е изключително актуален в момента.

Смело съчетавайте полите и елегантните си панталони и кецове на платформа. Тази комбинация е любима на голяма част от водещите световни дизайнери и ще подчертае модните ви познания и индивидуалност.

Експериментирайте с различни аксесоари. Шапките с широка периферия, фините шалове, коланите и едрите гривни и колиета са само част от перфектните допълнения към тоалет, в който присъстват обувки на платформа.
Обувките на платформа са абсолютният хит Обувките на платформа са абсолютният хит Reviewed by Unknown on 18:19 Rating: 5

Няма коментари:

ads