ads

Пълен моден гид за мъжките тениски

Мъжки тениски - това е днешната ни тема за размисъл. В нея няма нищо кой знае какво за разсъждения, сигурно си мислите вие, но не е точно така. След последните "издания" на уличната мода из Москва, Милано, Париж и Лондон, разбрахме нещо, което на повечето от вас ще се хареса: да носиш мъжки тениски днес, където и когато си пожелаеш, е не просто позволено, ами дори и препоръчително. Те са универсален завършек на една визия, но ще трябва да научите няколко специални урока, преди да се отправите на лов за нови мъжки тениски или преди да застанете пред огледалото с идеи за интересни комбинации. Ето няколко насоки в тази връзка...

Пълен моден гид за мъжките тениски

  • Мъжете с хубави тела могат да си позволят едноцветни или поне изчистени мъжки тениски. Не е нужно да привличат вниманието с интересни щампи и оригинални надписи. Това остава като задача за по-слабите и с неоформени тела господа. Обратно, ако сте закръглен джентълмен, вашите мъжки тениски трябва да са тъмни и с права кройка, а не впити или прекалено свободни.
  • Не попадайте в капана на баналното, като трупате мъжки тениски, без да умеете да ги съчетавате с други дрехи от гардероба си. Всъщност, това е и трендът на уличната мода: обличаме тениска с риза, с жилетка, върху поло, на голо с потник, под блейзър или сако, а понякога дори и под гащеризон. Ако останете само по тениска, в модно отношение сте като чисто голи...!
  • И още нещо по повод мъжките тениски...Нека бъдат качествени, ако искате да ви седят добре и нека не бъдат твърде тийн, защото тази мода остана назад в 90-те. Сега търсим арт излъчването, нестандартното, умението да лавираме от стил в стил само в една-единствена визия. Можете ли да го постигнете? Разбира се, че да!
Пълен моден гид за мъжките тениски Пълен моден гид за мъжките тениски Reviewed by Unknown on 23:38 Rating: 5

Няма коментари:

ads